Házirend

1.Szállás

Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait. (útlevél, jogosítvány vagy személyigazolvány, lakcímkártya) Az érkezés napján 14:00-tól tudják elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagyni a vendégházat.

2.Dohányzás

Az épületben dohányozni tilos valamint az elektromos cigaretta használata is. A nem rendeltetésszerű használatból eredő tűzoltósági kivonulás ellenértékét köteles a vendég megtéríteni. Amennyiben dohányzik, azt a kijelölt helyen teheti meg.

3.Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.) Mielőtt otthagyják a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg a felől, hogy a tüzet valóban eloltották.

4.Berendezési tárgyak használata

A vendégek által a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a vendégek anyagi felelőséggel tartoznak. Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják. Az apartmanban ágyneműt, törölközőt biztosítunk házi használatra.

5.Az apartman zárása, kulcsok

Eltávozáskor és éjszakára zárják be az apartmant. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

6.Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használják. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

7.Tisztaság

A vendégházat tisztán kapják meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra. Szemét elhelyezése A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudják gyűjteni illetve az udvaron található gyűjtőbe.

8. Látogatók

A vendégházakban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak!

9.Háziállat

Kisállatot nem áll módunkban fogadni.

Vagyontárgyakért a vendégház felelősséget nem vállal. Amennyiben a tartózkodás alatt a vendégházzal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Kérjük vegyék figyelembe, hogy a foglalás elküldésével és annak véglegesítésével a házirend tudomásul vétele és elfogadása automatikusan megtörténik