Szép-kártya

Bármilyen SZÉP-kártyát elfogadunk. Olyan egyszerűen, mintha csak egy bankkártya lenne.

Pos terminállal rendelkezünk
De nemcsak POS terminálon, hanem online és telefonon is fizethetsz vele.

PIN-kóddal sem kell bajlódni: fizetéskor az aláírásoddal és egy fényképes igazolvánnyal tudod igazolni a személyazonosságodat.

Online elég megadni a kártyához tartozó jelszót, telefonon pedig néhány biztonsági kérdésre kell válaszolnod.

– OTP SZÉP-KÁRTYA –
OTP SZÉP-kártyás előre fizetés menete:
-otpszépkártya felület megnyitása
-Az OTP Szép kártyáról történő utaláshoz mindenképp szükséges a Regisztráció! Amennyiben még ez nem történt meg, kérem regisztráljon a baloldalon lévő választómenü R—-      Regisztráció pontjára kattintva.
-A regisztráció megtörténte után lépjen be az email címe, jelszava és az ellenőrző kód segítségével; válassza ki a fejlécben található menüpontból az Ügyintézés pontot, majd a választómenüből válassza az Előlegfizetés menüpontot.
-Ezt követően válassza ki a listából azon szálláshely (elfogadóhely) nevét melynek utalni kíván, majd adja meg az utalandó összeget! Az utalás közleményében tüntesse fel a foglalási azonosítót (a foglalást visszaigazoló email-ban találja), hogy a szálláshely be tudja Önt azonosítani az összeg érkezésekor!
-A bizonylatok nyomtatása menüpontból, a fizetési bizonylatot pdf formátumban küldje el a szálloda részére!
-A foglalási űrlapot kérem, nyomtassa ki és a szálláshely visszaigazolásáig őrizze meg!

– MKB SZÉP-KÁRTYA –
MKB SZÉP-kártyás előre fizetés menete:
-A kártyatulajdonos telefonon keresztül kapcsolatba lép a szállásadóval (kezében a kártyával), a szállásadó a megadott adatok alapján előrefizetési azonosítót kér le a banktól, melyet megad a Vendégnek.
-Az utalás ezzel kezdeményezhető, ez szolgál a szolgáltató beazonosítására.
-A vendég ezen kód segítségével indítja az utalást, a következő lépések alapján:
-Belép amkbszépkártya felületre
a jobb oldali menüpontok közül kiválasztja a Fizetés MKB SZÉP kártyával pontot
majd a Kártyabirtokosok részére fülre kattintva a szállásadótól kapott kódot megadva kitölti a felugró űrlapot a szükséges információk megadásával, majd a lap alján a Előrefizetés jóváhagyására kattint!
-A sikeres zárolásról a Kártyabirtokos és a Szolgáltató is kap e-mailen visszaigazolást

– K&H SZÉP-KÁRTYA –
K&H SZÉP-kártyás előre fizetés menete:
-A kényelmes felhasználás érdekében a K&H Bank új funkcióval bővítette a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületét. Az előlegfizetés funkcióval a kártyabirtokosoknak lehetősége nyílik fizetést kezdeményezni egy elfogadóhely számára. Az elfogadóhely azonosítójának megadása után, az előleg kifizetéséhez csupán az alszámla kiválasztása és a tranzakció összegének megadása szükséges.
-Miután Ön lefoglalt egy szállást, egyeztetnie kell az elfogadóhellyel, az elfogadóhely azonosítójáról. Ezt a 6- 14 karakterű számot kell megadnia a felületen ahhoz, hogy be tudja azonosítani az elfogadóhelyet a rendszerben és fizetni tudjon! Ezután, már csak ki kell választania a megfelelő alszámlát, és beírni az összeget, majd a fizetést jóváhagynia.

Orchidea Apartmanház elfogadóhely azonosító: 84070172

..

Szép-kártya
A Szép-kártyával mindenki jól jár
.